Американският опит по говедовъдство в България

Обратно към Ветеринарна медицина
Ценa:
Цена:9.00 лв. с ДДС
Каталожен № 528009
Автор:Колектив
Издател:Матком
Брой на страници: 112
Корици: меки
ISBN: 9549930343
Представяне на Американският опит по говедовъдство в България
Тази книга съдържа материалите от Българо-Американска конференция по млечно и месно говедовъдство, проведена на 7-8 април 2004 година, в фермата на ЗК Ленд-о-лейк, гр. Нова Загора, с участието на приблизително 100 учени, фермери-млекопроизводители и държавни служители.
Група от експерти по млечно и месно говедовъдство, представи в продължение на два дни на участниците в конференцията, научна информация и препоръки за подобряване на производствената практика под формата на лекции и практическо изпълнение. Експертите, които говориха на конференцията, имат голям практически опит и теоретични познания във всички области на млечното и месното говедовъдство. Двама от тях, д-р Патрик Бърнс, от Университета на Северно Колорадо, и д-р Майкъл Шуц, от Университета Пърдю, са специалисти в млекопроизводството. Групата включваше също двама успешни млекопроизводители от САЩ, г-н Марк Диъдорф, които управлява голяма кравеферма в щата Индиана и г-н Уорд Зиглер, които има преуспяваща млечна ферма в щата Западна Вирджиния. Накрая, групата включваше двама консултанти, д-р Дуейн Флак, практикуващ ветеринарен лекар, и д-р Джеймс Саундърс, специалист по фуражно производство от Университета в Тоусън, които има водеща роля при написването на тази книга.
По време на конференцията членовете на групата обсъждаха научните и практическите аспекти на млечното и месното говедовъдство. Тази уникална група от фермери, учени и земеделски специалисти, заедно създаде настоящата публикация, за да предостави практически препоръки и посочи пътищата за бъдещия напредък в млекопроизводството, специално в България.
Запитване за Американският опит по говедовъдство в България
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Ветеринарна медицина