Акупунктура, учебник за студенти по медицина, стоматология, фармация, ерготерапия

Обратно към Алтернативна Медицина
Ценa:
Цена:16.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363256
ISBN: 978-954-9301-57-1
Автор: Павел Джуров
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2009
Обем: 147 стр.
Представяне на Акупунктура, учебник за студенти по медицина, стоматология, фармация, ерготерапия
Настоящият учебник се отнася за студенти от медицинските специал­ ности, които искат да се запознаят с алтернативната медицина. Той е част от серия учебници, които ще третират различни страни на алтернативната медицина и по специално на Традиционната китайска медицина. Като носител на древните познания на човечеството китайската меди­ цина е била не само част от ежедневието, но и критерий за здраве и бо­ лест в продължение на хилядолетия. С развитието на съвременния свят се усъвършенстваха много технологиите за комуникация, но голяма част от заболяванията са в резултат на по-трудното приспособяване на нервната система с динамиката на напрегнатия живот. С настъпването на иконо­ мическата криза и фалита на банки и предприятия големи групи от хора губят работата си, което е свързано с изживяване на силен емоционален стрес. Светът беше разтърсен от самоубийството на цели фамилии, вклю­ чително децата. Това налага да се търси алтернативен начин за повишаване на съпро­ тивителните сили на организма. Една забравена възможност е Традицион­ ната китайска медицина. Чрез комплекс упражнения, масаж или акупунк- тура може бързо и безопасно да се спре алергичен пристъп, да се овладее хипертония, да се премахне без операция трета сливица и особено да се овладее ефикасно стрес.
Запитване за Акупунктура, учебник за студенти по медицина, стоматология, фармация, ерготерапия
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Алтернативна Медицина
$altcatno
Природолечение и профилактика.
"В книгата се съдържат над 600 рецепти за лечение на заболяванията на храносмилателните органи. За разлика от други източници по тази тема в своята книга аз отделям голямо внимание на профилактиката (предизвиква съмнения фактът, че всяко заболяване е по-лесно да се предотврати, отколкото да се излекува) и на лечебното хранене, което е мощен лост в борбата с болестта. Без спазването на специална диета никакво лечение няма да даде желания резултат.
Читателите ще се научат да приготвят в домашни условия различни ефективни лекарствени средства: спиртни извлеци, вина, масла, сиропи, мехлеми и др. С тези ефективни и евтини лечебни средства може да се спестят значителни финанси от домашния бюджет и да се избегнат страничните ефекти на синтетичните лекарства. Желая ви здраве и дълголетие!"
Галина Константинова Сергеева, кандидат на биологичните науки

Билки за стомаха и червата. Природолечение и профилактика

Цена: 10.00 лв.