Опорни точки за клинична практика на акушерки

Обратно към Акушерство и Гинекология
Ценa:
Цена:22.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363175
ISBN: 9789547126534
Издателство:Русенски университет "Ангел Кънчев"
Автор: Йоана Луканова
Година на издаване: 2015г.
Обем: 228 стр.
Корицa: мекa /спирала
Представяне на Опорни точки за клинична практика на акушерки
Реагирай бързо!

Настоящият практически курс за клинична практика обхваща опорни точки за практическо обучение за студенти от ПН Здравни грижи, специалност Акушерка на ОКС Бакалавър. В основата му стои тезата на авторката да представи опорните моменти от клиничната подготовка на студентите по време на практическото им обучение в болнична среда. Подборът на темите е съобразен с ЕДИ и Наредба 1 от 08.02.2011 г. на M3, /уточняваща изискванията за професионална компе-тентност на Акушерката/.
Ръководството е предназначено за обучаващите се медицински специалисти, работещи акушерки и преподаватели по Здравни грижи. Авторката е представила опорни моменти в дейността и компетенциите на акушерката, съобразно съвременните протоколи за добра акушерска практика.
Запитване за Опорни точки за клинична практика на акушерки
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Акушерство и Гинекология