Онкогинекология

Обратно към Онкология
Стара ценa:
35.00 лв. с ДДС
Ценa:
25.00 лв. с ДДС
Каталожен № 5271889
ISBN: 9789548631372
Автор:Галина Чолакова
Издател: Авис - БГ
Година на издаване: 2013
Брой на страници: 292
Корици: мека
Представяне на Онкогинекология
Настоящата книга излага личния, над 27 годишен, опит на автора и съвременната литература в областта на онкогинекологията. Тя е основана на клиничния опит в областта на диагностиката и лечението на над 10 000 болни с онкогинекологични заболявания, които са лекувани през този период в Клиниката по гинекология на Националния онкологичен център. В диагностиката и лечението на тези болни са взели участие както работещите през годините лекари, така и специалистите по патоанатомия, образна диагностика, клинична лаборатория, нуклеарна медицина, лъчетерапия, лекарствена терапия, хирургия и урология.
У нас такава книга, в такъв обем и вид не е издавана. Тази книга не може да се нарече само учебник или ръководство. Книгата има монографичен характер, макар и да разглежда разнородни въпроси на онкогинекологията. В нея са изложени съвременни гледища и факти.
Запитване за Онкогинекология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Онкология