Немско-български речник и разговорник. Хотелиерство

Обратно към Речници
Ценa:
Цена:9.90 лв. с ДДС
Каталожен № 526095
ISBN: 9789549930548
Автор: Маргарита Попова
Издателство: Матком
Година на издаване: 2008
Обем: 274 стр.
Корици: меки
Описание
ISBN: 9789549930548
Автор: Маргарита Попова
Издателство: Матком
Година на издаване: 2008
Обем: 274 стр.
Корици: меки
Характеристики на артикула
Уважаеми читателю,
с настоящото издание Ви предлагаме един полезен, изчерпателен и удобен наръчник в случай, че се вълнувате от темата „Хотелиерство. Той може да Ви послужи като помагало или справочник както, ако учите в специализирани гимназия и колеж, или сте студент по специалността ,,Туризъм, така и ако сте зает в тази сфера на най-различно ниво. Задължителна предпоставка за ползването му обаче е наличието на предварителни основни познания по немски език.
Постарала съм се да Ви предложа лексическия материал по един достъпен начин, който да Ви улесни при заучаването му. Специализираната лексика е обобщена по теми и придружена с превод на български език. Включени са и стандартни фрази и изрази, които се използват в хотела в най-различни ситуации, също преведени па български език. Усвоявайки ги, Вие бихте могли да се справите успешно на едно професионално ниво в общуването си с немскоговорящи туристи.
Предлагам Ви освен това и примерни диалози на двата езика, за да проследите, как точно се извършва комуникацията в конкретна обстановка, какви въпроси бихте получили, каква би следвало да е езиковата реакция от Ваша страна. Можете да се възползвате и от лексическия регистър, който ще откриете накрая на това помагало. Той съдържа основна терминология и устойчиви словосъчетания по гореспоменатите теми, подредени по азбучен ред, което също е едно улеснение за Вас. Владеенето на общ разговорен, но и на специализиран език с неговата специфика би било още един плюс в кариерата Ви.
Настоящото помагало представлява една компилация от речник и разговорник, съобразено е с актуалния говорим език в немскоезичните страни, и аз съм убедена, че ще бъде полезно в пряката Ви дейност.
Желая Ви успех!
Авторката
Запитване за Немско-български речник и разговорник. Хотелиерство
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Речници