Наръчник по ренгенология

Обратно към Рентгенология и Ехография
Стара ценa:
48.00 лв. с ДДС
Ценa:
40.00 лв. с ДДС
Каталожен № 300056
ISBN: 9544202331
Автор: Р. Битнер, Р. Росдойчер
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2005
Обем: 704 стр.
Корици: меки
Представяне на Наръчник по ренгенология
Предговор
Господин Битнер и господин Росдойчер успяват в трудното начинание да обхванат цялата диагностична рентгенология, т.е. образната диагностика, включително интервенционалните методи, в една книга с джобен формат, при това без да допуснат съществени пропуски. Авторите постигат целта си, представяйки най-същественото от събрания клиничен опит и най-новите научни достижения в сбита и прегледна форма. При това те съзнателно и от принципни съображения не включват снимков материал, а разработват отделните въпроси под формата на скици като лесно разбираеми и прегледни презентации на находките, за което свидетелстват над 1000 грижливо изработени компютърни графики.
100 години след откриването на рентгеновите лъчи диагностичната рентгенология достигна трудно обозрими измерения, като към това се прибавя и постоянният стремеж за осъвременяване, тъй като рентгенологията е една от най-иновационните специалности в клиничната медицина, а освен това трябва да се вземат под внимание и нововъведенията в останалите клинични дисциплини.
На германския книжен пазар засега няма подобна книга и тя се подрежда сред утвърдените клинични компендиуми. Същевременно не се касае за заместител на собствения клиничен опит, а за помагало при придобиването на опит, при вземането на правилно решение и за необходимо помощно средство при задължителната в днешно време експедитивност.
Пожелавам на книгата успешен прием сред немски говорещите лекари.
Роланд Феликс
Запитване за Наръчник по ренгенология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Рентгенология и Ехография