Наркомании

Обратно към Зависимости
Ценa:
Цена:10.00 лв. с ДДС
Каталожен № 300046
ISBN: 9544200258
Автор: Тодор Станкушев
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2003
Обем: 243 стр.
Корици: меки
Представяне на Наркомании
Проф. д-р Тодор Станкушев
(д.м.н., професор по психиатрия - 1978 г., ст.н.с. I ст. по проблемите на алкохолизма и другите наркомании) е създател на Центъра за профилактика и лечение на алкохолици и наркомани в Суходол и е негов ръководител до 1980 година.
От 1981 до 1998 година е на работа в Катедрата по психиатрия при Медицинска академия, като от 1995 до 1997 година е главен републикански специалист по наркомании към Министерството на здравеопазването.
От 1965 година до днес лекува деца, юноши и млади хора, зависими от дроги. Почетен председател на Българската асоциация за профилактика на наркоманите. Проф. Станкушев е автор на редица научни монографии и учебни ръководства за лекари и студенти по медицина, има над 160 научни публикации.
Издадената през 1982 година монографията Наркомании е единствената по този проблем в България. С голяма популярност се ползват научнопопулярните му книги Психичноболните в домашна обстановка /три издания/, Етюди на психиатъра /две издания/ и Наркомании - наръчник за родители и учители, издаден за първи път през 1998 година.
Запитване за Наркомании
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.