Мозъчни съдови малформации.От диагностика до ендоваскуларно лечение

Обратно към Рентгенология и Ехография
Стара ценa:
39.00 лв. с ДДС
Ценa:
36.00 лв. с ДДС
Каталожен № 300119
Автор: Станимир Сираков
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2017
Обем: 231стр.
Корици:твърди
ISBN:978-954-420-325-2
Представяне на Мозъчни съдови малформации.От диагностика до ендоваскуларно лечение
Интересът към мозъчните съдови заболявания в последните години нараства изключително поради новите възможноссти, които предоставят магнитнорезонансната образна диагностика, дигиталносубтрахираната катетърна ангиография и катетърните ендоваскуларни невроинтервенционални методи за лечение. Знанията се разшириха много. Социалното значение на мозъчносъдовите заболявания, особено у нас, е голямо заради свързания морбидитет и морталитет.
Книгата предоставя събрани от много източници и дидактически под-редени знания за патоанатомията, клиничната картина, диагностичните методи, терапията, в това число и ендоваскуларното лечение.
Няколко са достойнствата на книгата, които трябва да подчертаем за българския читател. Авторският колектив е млад, но вече с голям практически опит. Монографията е илюстрирана със собствени случаи. Водещият автор, при това млад, притежава опит и техника, напълно съпоставими с европейските стандарти. Това определя и достъпността на българските пациенти до авангардните методики на интервеционалната съдова неврорентгенология, описани в изданието. Книгата ще е полезна за млади и по-опитни колеги от различни специалности - образна диагностика, неврология, неврохирургия, обща медицина, интерна и други. Надявам се, увлекателното четиво, ценната информация, изнесеният голям опит на авторите, от една страна, и младата им възраст, от друга, да увлекат и други млади колеги по нелекия, но многоперспективен път на ендоваскуларното лечение.
Запитване за Мозъчни съдови малформации.От диагностика до ендоваскуларно лечение
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Рентгенология и Ехография