Менопауза и климакс без проблеми

Обратно към Популярна медицина
Стара ценa:
7.49 лв. с ДДС
Ценa:
6.74 лв. с ДДС
Каталожен № 363103
Автор: Д-р Мария Якобсон
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК Паритет
Мека подвързия
Дата на включване: 2011-12-16
ISBN: 9789549886825
Представяне на Менопауза и климакс без проблеми

Целта на книгата е да помогне на жените над 40 да запазят не само здравето и активността си, но и красотата и младостта си. Ясно и достъпно е представена информация по следните въпроси: какви могат да бъдат разстройствата на менструацията и как да се борим с тях; какво да правим в случай на късна бременност; как да подддържаме активни сексуални отношения; как да се справим с ранния климакс; какви гинекологични заболявания са възможни през този период, тяхното лечение и профилактика. Книгата разказва и за това, как да запазим душевното си равновесие и да поддържаме духа си бодър; за особеностите на сексуалните отношения в менопаузата; как да бъдем красиви и млади на всяка възраст; как да се храним правилно и вкусно, без да напълняваме.
Книгата е предназначена за всички дами, които искат винаги да бъдат красиви, млади, бодри и здрави.
Запитване за Менопауза и климакс без проблеми
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина