21.02.2018  Начало     - каталог     Дерматология и Венерология     Лечение на псориазис

Лечение на псориазис

Лечение на псориазис
Ценa за : 16.00 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Дерматология и Венерология

Кат. №: 474084
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN: 978-954-2929-01-7 Автор: Д-р Джон О. А. Пагано
Издателство: Анхира ЕООДbr /> Издадена: 2011
Брой страници: 365
Корица: Мека

КАЖЕТЕ СБОГОМ НА БОЛКАТА, ЛЮСПИТЕ, СЪРБЕЖА И НЕЛОВКИТЕ МОМЕНТИ -
Без повече лекарства, вредни мехлеми, терапии с катран и ултравиолетови лъчи! Вече има друг начин да се излекувате. От „Лечение на псориазис ще научите как да облекчите, контролирате или дори да излекувате това мъчително забо¬ляване без опасни медикаменти и манипулации.
Този животопроменящ наръчник представя на вниманието ви доказана, изцяло природна, безопасна и здравословна програма за лечението на псориазис. Д-р Джон Пагано обяснява на достъпен език защо на псори- азиса трябва да се гледа отвътре навън; подчертава важността на диетата, де- токсикацията и правилната нагласа за преодоляването на болестта; предлага ясен и систематичен режим, който помага на много хора по света да спечелят битката с псориазиса.
В книгата ще отркиете показателни случаи от практиката на д-р Пагано, удивителни резултати в снимки преди-след и полезни рецепти. Това е ресурсът, от който имате нужда, за да се освободите от псориазиса най-накрая!
Д-р Джон Пагано е хиропрактик, който изучава псориазиса в продължение на повече от 35 години и изнася лекции на пет континента. Бил е гост в редица от най-големите телевизионни програми в САЩ и работата му е публикувана в изданията Алтернативна медицина и Дерматологията днес.

Друга литература от Дерматология и Венерология 
Псориазис

Псориазис


15.00 лв. с ДДС
13.00 лв. с ДДС