лечебната магия на камъка

Обратно към Езотерика
Стара ценa:
11.99 лв. с ДДС
Ценa:
10.80 лв. с ДДС
Каталожен № 314040
ISBN: 9789549886412
Автор: София Бланк
Издател: Паритет
Издадена: 2010
Размери: 13.20x20.00
Брой страници: 266
Корица: Мекa
Представяне на лечебната магия на камъка
София Бланк е живяла в Русия. Преди 12 години тя е емигрирала в САЩ. Директор е на Научно-изследователския център на руско-американската фирма Бион - сега New Vision XXI. В продължение на 12 години София е провеждала изследвания с помоща на Кирлиановия уред.
Новата книга на София Бланк за минералите и кристалите не само открива пред читателя невидимия живот на камъните, но и показва документално, с помощта на кирлианографията, неговата взаимна връзка и взаимодействието им с човека.
Предложените в книгата методи за използване на камъните за лечение, в бита и растениевъдството ни дават ключ към по-широкото използване на този прекрасен дар на природата.
Една от задачите на тази книга е да покаже помощта и действената любов на живата природа към хората. За да събуди ответни чувства...
Запитване за лечебната магия на камъка
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика