20.04.2018  Начало     - каталог     Вътрешни болести     Към диагностика през върха на иглата

Към диагностика през върха на иглата

Към диагностика през върха на иглата
Ценa за : 17.20 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Вътрешни болести

Кат. №: 3284241
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN: 978-954-8817-12-7
Автор: д-р Марко Г. Клисурски
Издател: Атланто-Евро-Средиземноморска Академия на медицинските науки,
Издадена: 2010
Брой страници: 160
Корица: Мека

Ръководството може да бъде полезно за студенти по медицина, начинаещи лекари от всички специалности: невролози, неврохирурзи, инфекционисти, анестезиолози, педиатри, интернисти, хематолози, хирурзи и общо практикуващи лекари. Настоящото ръководство предоставя бърза практическа справка, както и изчерпателна обновена информация по проблема.
В сравнение с досегашните български ръководства по проблема и чуждата литература ние даваме ново методическо указание с по- широко и детайлно описание на техниките на ЛП. Акцентираме върху начините на обезболяване, описваме различни затруднения и специ¬фични клинични случаи.
За онагледяване специално са подбрани множество илюстрации и снимки от различни източници или от собствената ежедневна прак¬тиката. За повечето нямаме официално разрешение за отпечатваме, но се надяваме, че за учебните цели на тази монография, това ще бъде простено. Предоставяме на читателите и справочен раздел, референтни стойности на ликворните показатели, някои актуални и новаторски направления в ликворологията, както и информация за връзка с лаборатории в град София.
Клиника по неврология, УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ, 2008-2009

Друга литература от Вътрешни болести