Крион. Обичам ви

Обратно към Езотерика
Стара ценa:
11.99 лв. с ДДС
Ценa:
10.79 лв. с ДДС
Каталожен № 314159
Автор:N/A
Издател: Паритет
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 174
Корици: меки
ISBN: 9786191530106
Представяне на Крион. Обичам ви
На страниците на поредната си книга Крион ви предлага да погледнете по-широко на света, за да разберете как можете напълно да промените живота си и да станете по-щастливи. Защо Слънчевата система и Земята, променяйки периодично физическите си параметри, непрекъснато се обновяват и влияят на всичко съществуващо на нея? Защо и как се сменят цивилизациите на Земята, каква е причината за изчезването им и как действат енергийните закони на Съзиданието върху всичко сътворено на нея? Какво важно и полезно носят Новите Знания на човека и как формират Новото му Мислене и обновяващото му се съзнание. На тези и много други въпроси ще намерите отговори в тази книга. Рано или късно всичко това ще бъде необходимо на повечето от вас, за да го използвате в своя живот. Защото колективното съзнание на човечеството въздейства върху всички заедно и върху всеки поотделно независимо от персоналното мислене и личните убеждения.
Запитване за Крион. Обичам ви
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика