Когнитивно-поведенческа терапия при двойки и семейства

Обратно към Психиатрия
Стара ценa:
25.00 лв. с ДДС
Ценa:
22.50 лв. с ДДС
Каталожен № 371125
Автор:Франк М. Датилио
Издател: Рива
Година на издаване: 2013
Брой на страници: 384
Корици: меки
Тегло: 473 грама
ISBN: 9789543204298
Представяне на Когнитивно-поведенческа терапия при двойки и семейства
Франк М. Датилио е една от водещите фигури в когнитивно-поведенческата терапия в света. Той е преподавател в Департамента по психиатрия към Харвардския медицински университет и в Медицинския факултет към Университета в Пенсилвания. Практикува като клиничен и съдебен психолог, както и като терапевт на двойки и семейства в Алънтаун, Пенсилвания.
Според специалисти книгата е най-разбираемото ръководство за когнитивно-поведенческа терапия за двойки и семейства. Това е едно задълбочено изследване на ролята на емоциите във взаимодействието при двойките. Книгата е задължително четиво за терапевти и изследователи, чудесен учебник, на който много поколения студенти ще се радват. Книгата е прекрасно съчетание на изследователски открития и проучвания на случаи, които са особено приятни за четене.
Запитване за Когнитивно-поведенческа терапия при двойки и семейства
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Психиатрия