Книгата за социологията (Големите идеи обяснени просто)

Обратно към Речници
Стара ценa:
35.00 лв. с ДДС
Ценa:
29.70 лв. с ДДС
Каталожен № 700668
ISBN: 9786191951277
Издател: Книгомания
Година на издаване: 2017
Брой на страници:352
Размери: 20x24
Корици: твърди
Описание
ISBN: 9786191951277
Издател: Книгомания
Година на издаване: 2017
Брой на страници:352
Размери: 20x24
Корици: твърди
Характеристики на артикула
Могат ли да бъдат премахнати социалните разделения? Какво превръща хората в престъпници? Как интернет промени нашите взаимоотношения? Във всички времена човечеството си е задавало въпроси, свързани организацията на обществото, а социолозите предлагат решения на поставените въпроси и продължават да моделират света, в който живеем.
Книга за социологията е написана на достъпен език и съдържа кратки обяснения на понятията от жаргона, използван от тази наука. Сложните теории са обяснени стъпка по стъпка и илюстрирани с подходящи диаграми. Специално подбраните илюстрации са важно средство за по-лесен достъп до представените идеи за обществото и неговите институции.
Независимо дали горите от нетърпение да научите повече за любимия си предмет или сте един от многобройните „експерти в домашния фотьойл“, тази книга има какво да ви предложи, за да задоволи вашето любопитство.
Запитване за Книгата за социологията (Големите идеи обяснени просто)
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Речници