Клинико-морфологична отология

Обратно към УНГ
Стара ценa:
15.00 лв. с ДДС
Ценa:
12.00 лв. с ДДС
Каталожен № 310339
ISBN- 954-430-597-1
Автор: Иван Тодоров Ценев
Академично издателство Проф.Марин Дринов
Година на издаване: 1999
Обем: 566 стр.
Корици: твърди
Представяне на Клинико-морфологична отология
Книгата се препоръчва като основно ръководство по клинична отология. В него са изложени в систематизиран вид всички отологични проблеми, засягани в момента в подобни западноевропейски ръководства. Материалът е разпределен в две части. В първата са обхванати анатомията и физиологията на слухово-вестибуларния анализатор при подчертаване на съвременните теории на акустично-вестибуларните акцепции. При излагането на анатомичните особености е обърнато специално внимание на практическите трудности, които могат да възникнат при оперативните интервенции върху ухото. Втората част е посветена изцяло на заболяванията на ушите, ендокраниалните компликации, възпалителните и другите усложнения при морбидните лезии, индуциращи вертибригинозна симптоматика. Подробно е представена и патологията на бенигнените и малигнените заболявания. Специално място е отделено на глухотата — на нейната етиология, ранна диагностика и на съвременното й интракохлеарно лечение чрез кохлеарни имплантанти.
Запитване за Клинико-морфологична отология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.