24.02.4114  Начало     - каталог     Химия, Биология, Биохимия     Клетъчна биология

Клетъчна биология

Клетъчна биология
Ценa за : 27.00 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Химия, Биология, Биохимия

Кат. №: 328643
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN: 9786197137378
Автор:Георги Чалдъков
Издател:Медицински университет Варна
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 327
Рзмер:18/25,5см
Корици: мека

Учебникът за студенти по медицина, дентална медицина и биология, както и за докторанти и всички любознателни колеги, е второ, разширено и допълнено издание (първо издание 1996 г.) и съдържа съвременна информация и знания за молекули, структури и функции (МСф) на клетки и екстрацелуларен матрикс (ЕЦМ). Водеща цел е студентите смислено да опознаят и разберат клетъчно-молекулните механизми на болестите и тяхната превенция и терапия (БПТ). Учебникът е представен на отличен език, илюстриран с микрографии, схеми и таблици, както и с етимологични справки и авторови science-in-fiction (наука в разкази). Това е книга на принципа и детайла едновременно. Учебникът е интерактивен - опознавате клетъчната биология, опознавате и автора.

Чудесно произведение, оригинален замисъл и перфектно изпълнение. В този учебник проличава големият опит на автора като преподавател и учен, натрупал се в резултат на десетилетния къртовски и креативен труд. Текстът е написан много интересно и с великолепна дидактика. Това е една изключителна новост, която несъмнено ще допринесе за отличната подготовка на студентите и ще улесни дейността на преподавателите и докторантите в областта на клетъчната биология и биомедицината.
Михаил Давидов Професор по анатомия, Медицински факултет, Хамбург, Германия Член-кореспондент на Българската академия на науките Редовен член на Националната немска академия на науките, Leopoldina, Германия

Друга литература от Химия, Биология, Биохимия 
BIOCHEMISTRY, 6TH ED.

BIOCHEMISTRY, 6TH ED.


76.00 лв. с ДДС
Обща и неорганична химия

Обща и неорганична химия


38.00 лв. с ДДС
36.00 лв. с ДДС


Аналитична химия

Аналитична химия


16.00 лв. с ДДС