Клетъчна биология

Обратно към Химия, Биология, Биохимия
Ценa:
Цена:27.00 лв. с ДДС
Каталожен № 328643
ISBN: 9786197137378
Автор:Георги Чалдъков
Издател:Медицински университет Варна
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 327
Рзмер:18/25,5см
Корици: мека
Представяне на Клетъчна биология
Учебникът за студенти по медицина, дентална медицина и биология, както и за докторанти и всички любознателни колеги, е второ, разширено и допълнено издание (първо издание 1996 г.) и съдържа съвременна информация и знания за молекули, структури и функции (МСф) на клетки и екстрацелуларен матрикс (ЕЦМ). Водеща цел е студентите смислено да опознаят и разберат клетъчно-молекулните механизми на болестите и тяхната превенция и терапия (БПТ). Учебникът е представен на отличен език, илюстриран с микрографии, схеми и таблици, както и с етимологични справки и авторови science-in-fiction (наука в разкази). Това е книга на принципа и детайла едновременно. Учебникът е интерактивен - опознавате клетъчната биология, опознавате и автора.

Чудесно произведение, оригинален замисъл и перфектно изпълнение. В този учебник проличава големият опит на автора като преподавател и учен, натрупал се в резултат на десетилетния къртовски и креативен труд. Текстът е написан много интересно и с великолепна дидактика. Това е една изключителна новост, която несъмнено ще допринесе за отличната подготовка на студентите и ще улесни дейността на преподавателите и докторантите в областта на клетъчната биология и биомедицината.
Михаил Давидов Професор по анатомия, Медицински факултет, Хамбург, Германия Член-кореспондент на Българската академия на науките Редовен член на Националната немска академия на науките, Leopoldina, Германия
Запитване за Клетъчна биология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Химия, Биология, Биохимия