Кинезитерапия в педагогическата практика

Обратно към Физиотерапия и Рехабилитация
Ценa:
Цена:13.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363307
ISBN: 978-954-718-420-6
Автор:Светлана Янчева,Незабравка Генчева
Издателство: НСА прес
Год.2015
Обем: 161 стр.
Размер А4
Представяне на Кинезитерапия в педагогическата практика
Учебникът е съставен съобразно учебната програма на задължителната дисциплина „Кинезитерапия” от учебния план на студентите от специалност „Физическо възпитание” в Учителския факултет на Националната спортна академия „В. Левски”.
Целта на обучението е студентите да получат основни познания за използването на кинезитерапевтични средства във връзка с профилактиката и лечението на по-чести заболявания, предимно в детската и младата възраст. Компетенциите, които трябва да придобият бъдещите педагогически спортни специалисти са разпознаване на някои функционални нарушения, правилно и адекватно прилагане на физически упражнения (предимно при нарушения на телодържането и лекостепенни гръбначни изкривявания), познаване на кинезитерапевтични подходи при отклонения в здравето (главно при обменни и дихателни нарушения), използване на кинезитерапевтични средства за преодоляване на някои нарушения, свързани със заболявания и увреждания.
Запитване за Кинезитерапия в педагогическата практика
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Физиотерапия и Рехабилитация