Как да построиш къща, да направиш ремонт без да те ошушкат, без да те ощавят

Обратно към Строителство
  • няма снимка

Стара ценa:
16.00 лв. с ДДС
Ценa:
12.00 лв. с ДДС
Каталожен № 356062
ISBN: 9540305985
Автор: Едуард Калъпов
Издателство: Техника
Година на издаване: 2005
Обем: 297 стр.
Представяне на Как да построиш къща, да направиш ремонт без да те ошушкат, без да те ощавят
Тази книга безспорно ще повиши шансовете ви за успех на строителното полесражение. Не всички препоръки ще можете да спазите, не всички битки ще успеете да спечелите, не всички клопки ще съумеете да избегнете, защото срещу вас е противник, не по-малко подготвен да ви противодейства. Но достатъчно е да избегнете един-единствен капан, посочен от препатилия автор, да предотвратите един-единствен проблем, следвайки съветите му, да спечелите един-единствен спор с помощта на новите практически знания, и книгата ще се е изплатила многократно, спестявайки ви нерви и излишни разходи.
Плюс незаменимите практически съвети, ще изпитате и удоволствието от четенето на тази иронично-саркастична сага — горчива, поучителна и истинска.
Запитване за Как да построиш къща, да направиш ремонт без да те ошушкат, без да те ощавят
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Строителство