Инфузии. Трансфузии. Парентерално хранене

Обратно към Анестезиология/Интен. леч.
Ценa:
Цена:33.00 лв. с ДДС
Каталожен № 300110
Автор: Улрих фон Хинтценщерн Превод от немски език д-р Васил Тотев
Редакционна обработка Емилия Николова
Нац. немска.
Издателство „Медицина и физкултура“
Стр.312
2012год.
ISBN 978-954-420-290-3
Представяне на Инфузии. Трансфузии. Парентерално хранене
След две успешни издания на ръководството „Инфузионна практика“ се взе решение да се реализира книгата в „правилен“ джобен формат и много съществено да се разшири съдържанието. И така при 3-ото издание в досегашната тема „Инфузия“ се помести целият i.v. спектър.
Цел на книгата е практично и сбито представяне на комплексната тема „i.v.“. Кратко и нагледно са разгледани клиничните проблеми от трите области инфузия, трансфузия и парентерално хранене и са показани адекватните възможни разтвори.
Друг важен концептуален аспект бе така да се структурира съдържанието, че възможно най-бързо да се намира търсената информация. Какво се промени в съдържанието в сравнение с предишните издания?
Всички глави се подложиха на основна ревизия и се актуализираха и допълниха. За да се разкрие напълно i.v. спектърът, се съставиха три нови основни глави „Трансфузия“, „Парентерално хранене“ и „Особености при деца“. Други важни теми се включиха на ново, като напр. „i.v. достъпи“, „Правила за сигурност при използване на канюли“, „Материали за катетри“, „Детерминанти на максимални инфузионни дебити“ и „Хигиенни аспекти“.
Така с третото издание на читателя се предлага практична, актуална и изчерпателна книга с най-важните аспекти на тема „i.v.“.
Улрих фон Хинтценщерн
Запитване за Инфузии. Трансфузии. Парентерално хранене
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анестезиология/Интен. леч.