Интензивна медицина

Обратно към Спешна медицина
Стара ценa:
30.00 лв. с ДДС
Ценa:
23.00 лв. с ДДС
Каталожен № 300106
Издадена от Йоахим Дьофингер, Франц Йеш
Корица мека
Година на издаване 2000
Издателство „Медицина и физкултура”
ISBN ISBN 3-926035-35-8
Представяне на Интензивна медицина
Предговор към второто издание
Непрекъснатото развитие на диагностичните и терапевтичните методи в клиничната медицина и особено в областта на интензивната медицина предизвика едно ново преиздаване на наръчника по интензивна медици¬на. Сред новите разработки имаше такива в областта на храненето, анти- биотичното лечение, техниките на изкуствено дишане и аналгоседацията.
Систематизирането на отделните раздели стана по вече изпитания на¬чин, за да отговори на изискването към наръчника - прегледно и бързо да се проверяват наличните познания и ако е необходимо, да може да се допълват. Наред с наново преработените глави бяха включени и раздели за аналгоседация, антикоагулация, бронхоскопия, газ-гангрена, менин¬гит, разреждания за перфузор, полиневропатия, дилатативна трахеото- мия и профилактика на язвата.
За по-добра прегледност съдържанието е направено различно от това на първото издание, отделните области са представени в различни глави и тези глави са подредени по азбучен ред, въпреки че така различните ор- ганообусловени заболявания не се разглеждат заедно.
Целта беше при конкретни въпроси от практиката възможно най-бързо и надеждно да се намери съответният отговор.
Ние благодарим на д-р Е. 0. Витхов (f), г-н Г. Райе, г-н У. Йерате, д-р В. Шьон и техните сътруднички и сътрудници за доброволната подкрепа и хармоничната съвместна работа по преиздаването на новия наръчник по интензивна медицина.
Мюнхен, ноември 1998 г.
Йоахим Дьофингер Франц Йеш
Запитване за Интензивна медицина
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Спешна медицина