16.01.2018  Начало     Медицина - каталог     Медицина     Илюстрирани записки по мускулно-скелетна магниторезонансна образна диагностика- MR Notes

Илюстрирани записки по мускулно-скелетна магниторезонансна образна диагностика- MR Notes

Илюстрирани записки по мускулно-скелетна магниторезонансна образна диагностика- MR Notes
Ценa за : 43.00 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Медицина

Кат. №: 300010
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN: 9789544203023
Издателство: Медицина и физкултура
Автор: В. Фишер, А. Дж. Грейнджър, К. Бондорф
Година на издаване: 2013 г.
Обем: 152 стр.
Корицa: мекa

ПРЕДГОВОР КЪМ ВТОРОТО АНГЛИЙСКО ИЗДАНИЕ
През 2002 г. Волфганг Фишер публикува първото немско издание на тази малка книжка по мускулно-скелетна магнитнорезонансна образна диагностика. Поради положителните отзиви и бързото разпродаване на първите 500 копия следва редовно публикуване на обновени издания на определени интервали от време. В момента се подготвя седмото немско издание. Първото английско издание се публикува през 2004 г. с подкрепата на Филип Тирман, който рецензира превода. След изчерпване на тиража има непрекъснато търсене на обновено английско издание. И ето че сме много щастливи да представим второто издание. Немският текст е преведен от нашия колега д-р Томас Уитън-Дейвис. Бихме желали сърдечно да му благодарим за изпълнението на тази задача. Все пак второто издание в никакъв случай не е просто превод. Поканихме двама нови и опитни автори да се присъединят към този проект. Крайният резултат е внимателно преработен текст с включени значително количество нови знания.
Как да се използва MR-Notes.com:
• Книгата ще е полезна единствено, ако знаете каква информация можете да намерите в нея. Първоначално отделете малко време да я прелистите и да добиете общ поглед върху съдържанието й.
• Илюстрациите не само допълват текста, но и помагат на читателя да от¬крие определени раздели. Ако търсите нещо определено, първо погле¬днете символа на съответната глава, след това заглавието на съответния ред и накрая илюстрацията.
• Библиографските справки са посочени само за наскоро публикувани фа¬кти или за твърдения, които не се откриват в общоприетите ръководства. Освен това преди всичко се позоваваме на най-скорошните публикации, а не на първоначалните описания.
• Приветстваме критични забележки, нови идеи и предложения. Можете да ни изпратите имейл на author@mr-notes.com или да използвате фор¬муляра за контакт на нашата уеб-страница www.mr-notes.com
Надяваме се, че настоящата книга ще ви бъде от полза в ежедневната практика.
Волфганг Фишер Андрю Грейнджър Клаус Бондорф
Аугсбург и Лийдс, август 2010

Друга литература от Медицина 
Обща медицина - принципи и практика

Обща медицина - принципи и практика


78.00 лв. с ДДС
69.00 лв. с ДДС


Основи на палеативната медицина

Основи на палеативната медицина


15.00 лв. с ДДС
12.00 лв. с ДДС

няма снимка

Социална медицина


18.00 лв. с ДДС