Изпитни тестове по анатомия и хистология

Обратно към Анатомия и Физиология
Ценa:
Цена:12.00 лв. с ДДС
Каталожен № 3631342
ISBN: 9789549301533
Автор: Вл. Овчаров, А. Божилова, Н. Видинов, А. Палов
Издателство: АРСО
Година на издаване:2009
Обем: 147 стр.
Корици: меки
Представяне на Изпитни тестове по анатомия и хистология
Новите тестове по анатомия и хистология са за студенти по медицина, II курс. Те съдържат общо 437 въпроса, като 190 въпроса са създадени по принципа на единичния избор (single choice) и 247 са - по принципа на множествения избор (multiple choice). При тестовете с единичен избор от петте твърдения само едно е вярно, а при множествения избор могат да бъдат верни 2, 3 или 4 твърдения. Тестовете са съобразени с конспекта по анатомия и хистология за студенти по медицина. Залегналата в тях информация е взета от учебника по Анатомия на човека, единадесето издание 2009 с автори В. Банков и Вл. Овчаров и от Топографска анатомия 2009, с автори Вл. Овчаров, А. Божилова-Пастирова, Д. Хинова-Палова и А. Палов. Оценката от тестовете се включва в крайната оценка на изпита по анатомия и хистология. Представените тестове са предназначени да заменят използвания досега „Изпитен тест по анатомия и хистология с автори К. Узунов, Вл. Овчаров и Т. Христова от 2002 г.
Запитване за Изпитни тестове по анатомия и хистология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология