Зачеването - какво научих след 10 инвитро процедури, 5 естествени бременности и 7 помятания

Обратно към Популярна медицина
Стара ценa:
19.95 лв. с ДДС
Ценa:
17.95 лв. с ДДС
Каталожен № 527044
ISBN: 9786197356762
Автор: Елизабет Каткин
Издател: Асеневци
Година на издаване: 2019
Брой на страници: 362
Корици: мека
Представяне на Зачеването - какво научих след 10 инвитро процедури, 5 естествени бременности и 7 помятания
Над 250 000 двойки в България имат проблеми със зачеването. Често партньорите прекарват години в опити да създадат семейство, докато не се престрашат да се подложат на различни изследвания и да открият защо изпитват затруднение.
След 9 години, 7 помятания, 10 инвитро процедури, 5 естествени бременности, 10 доктора и 6 държави Елизабет Каткин споделя своята история за пътя към мечтаното майчинство. „Зачеването“ е наръчник и мемоар, побрал в себе си ценна информация за различните алтернативни методи на зачеване и лечение на безплодие.
Какви са предимствата и недостатъците на инвитро процедурите? Помага ли акупунктурата при репродуктивни проблеми? Как да преживеем многократните аборти и да се престрашим да опитаме отново? Каткин дава отговори на всички тези въпроси, подкрепяйки ги както с последни научни открития, така и с личния си опит.
„Зачеването“ съдържа всичко важно за най-често срещаните причини за проблеми със зачеването като поликистозните яйчници, хормоналния дисбаланс, антифосфолипидния синдром и други имунологични проблеми. В книгата се разобличават препарата диетилстилбестрол и ксеноестрогена бисфенол А (или BPA) – враговете на плодовитостта. Внимание е отделено на различните начини за създаване на семейство – инвитро, донорство на яйцеклетки и сперма и сурогатство.
Авторката вдъхновява всяка жена да се запознае с науката зад зачеването, медицинските интервенции и алтернативните методи за лечение на репродуктивни проблеми. Личната история за нейния път от пациент, стриктно спазващ всяка дума на лекарите, до активен застъпник на своите убеждения води до „Зачеването“ – задълбочено проучване и положителен разказ за пътя към майчинството.
Запитване за Зачеването - какво научих след 10 инвитро процедури, 5 естествени бременности и 7 помятания
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина
$altcatno

Чудото на меда

12.99 лв. 11.00 лв.