Живот след живота. Какво ни чака в отвъдното?

Обратно към Езотерика
Стара ценa:
6.99 лв. с ДДС
Ценa:
5.94 лв. с ДДС
Каталожен № 314088
Автор: Олга Агеева Цена 6.99 Серия: Разумна психология Корица: мека 128 Формат: 32/84/108 ISBN 978-954-9886-70-2
Представяне на Живот след живота. Какво ни чака в отвъдното?
Волно или неволно всеки от нас се замисля за това, какво го очаква от другата страна на живота. След изследване на научните материали и контакта си с Ангели-Хранители Олга Агеева е категорична: последният миг на нашето земно съществуване не е край на живота, а само начало на ново пътуване, на вечното пътуване, необходимо на душата за нейното развитие. „Бихме искали човек с леко сърце и свободни мисли да бъде готов да приеме последния час на своя земен път. Не да ускори идването на смъртта, не да я чака, умирайки от ужас и плашейки се от неизбежното – но когато този миг настъпи, да го посрещне достойно. Да полети душата ти – сега вече в буквалния смисъл на думата – означава да познаеш блаженството на сливането с висшия свят. Да знаеш със сигурност, че там, зад завесата, не те очаква мрачна тъмна бездънна пропаст на забвение и небитие, а нов живот, още по-пълен, по-хармоничен, по-наситен“.
Запитване за Живот след живота. Какво ни чака в отвъдното?
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика