Енциклопедия на цветове и материи за обзавеждане на дома: 180 идеи за домашен дизайн

Обратно към Хоби и свободно време
Стара ценa:
18.90 лв. с ДДС
Ценa:
17.00 лв. с ДДС
Каталожен № 700851
Автор:Адриен Чин
Издател:Книгомания
Година на издаване: 2010
Брой на страници: 256
Корици: твърди
Тегло: 645 грама
Размери: 20x17
ISBN: 9789549817959
Представяне на Енциклопедия на цветове и материи за обзавеждане на дома: 180 идеи за домашен дизайн
Цветовете са в състояние да променят до неузнаваемост вида и излъчването на стаята, но интериорните повърхности имат пряко отношение и към пространствата в дома. Тази уникална книга предлага професионални идеи за комбиниране на цветовете и материите, с които обзавеждаме своето жилище. Така ще имате възможност да подберете тази от предложените 180 идеи, която най-добре отговаря на останалите (по-скъпи и по-трудни за промяна) характеристики на домашния интериор. Внимателно подбраните палитри включват различни цветове бои за фонове и колоритни акценти, текстилни материи за меката мебел, пердетата и завесите, както и подхождащите им материали за покритие на пода, цоклите и вертикалните прегради. Висококачествени изображения на мострите показват как ще се съчетават в действителност стените, подът и мебелировката, ако изберете дадена комбинация от цветове и материи. В книгата ще откриете как да оживите интериора на дадена стая с тъмно дюшеме на пода; или как да създадете усещането за селска обстановка като допълнение към покрития с плочи от естествен камък под; или как да придадете топлина и уют на стая, чието подово покритие е от студен мрамор.
Запитване за Енциклопедия на цветове и материи за обзавеждане на дома: 180 идеи за домашен дизайн
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хоби и свободно време