Енциклопедия на стайните растения

Обратно към Хоби и свободно време
Стара ценa:
19.50 лв. с ДДС
Ценa:
16.50 лв. с ДДС
Каталожен № 700914
Автор:Дорте Нисен
Издател:Книгомания
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 256
Корици: твърди
Тегло: 654 грама
Размери: 20x16
ISBN: 9789548432313
Представяне на Енциклопедия на стайните растения
Оформете красива градина у дома с помощта на този подробен справочник на най-разпространените и най-красивите стайни растения. Представени са разнообразни видове цветя, сред които колоритните мушкато и цинерария, по-екзотичните орхидеи и кактуси, а също папрати и палмови. Читателят ще открие подробни обяснения за характеристиката, изискванията и условията за отглеждане на всяко растение. Научете тайните на успешното домашно цветарство - как да създадете оптимална среда за вашите растения, къде да ги поставите, как да ги поливате и подхранвате. Ще намерите изоблие от практически съвети за това как да подредите цветта и как да аранжирате зеленината, така че да превърнете дома си в райска градина.
Датчанката Дорте Нисен, освен че се увлича по цветарството, е известен експерт по селекция на растителни видове. Завършва ботаника и биология и работи в Отдела по алергология и имунология към Университетската болница в Копенхаген, където проучва приложението на цветята в областта на медицината.
Запитване за Енциклопедия на стайните растения
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Хоби и свободно време