Енергетиката на водата. Разшифрованите послания на водните кристали

Обратно към Езотерика
Стара ценa:
9.98 лв. с ДДС
Ценa:
8.98 лв. с ДДС
Каталожен № 314115
Автор:Владимир Киврин
Издател:Паритет
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 158
Корици: меки
ISBN: 9789549886955
Представяне на Енергетиката на водата. Разшифрованите послания на водните кристали
Тази книга продължава традицията, положена от изследователите на знаменития японски учен и лечител Масару Емото. Авторът В.Киврин споделя дългогодишния си опит от изследванията си на водата. Той разказва за енергетиката на структурираната, сребърната и святата вода. За това, че водата притежава памет, реагира на емоции и предава мисли, поддържа живота на човека, обяснява как да я заредите с положителна енергияи да се избавите от негативната информация. Фотографии на водни кристали показват колко силно е въздействието на човека и неговата енергетика върху водата. Водата може да дари живот, радост и здраве, а може и да ги отнема. Каква да бъде водата - зависи от всеки от нас. Човек оже да сътвори живата вода сам, без помощта на прибори и приспособления. Това открива пред него неограничени възможности: да направи живота си такъв, за какъвто винаги е мечтал. За тези и много други неща, свързани с водата, може да научите от книгата на Владимир Киврин.
Запитване за Енергетиката на водата. Разшифрованите послания на водните кристали
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика