Духовният код на България, българите и българската азбука според духовната нумерология

Обратно към Езотерика
Ценa:
Цена:12.00 лв. с ДДС
Каталожен № 440447
ISBN: 9786192230340
Автор: Съни Ламброзо
Издателство: Хомо Футурус
Година на издаване: 2018
Обем: 272 стр.
Представяне на Духовният код на България, българите и българската азбука според духовната нумерология
Ще започна от думата "душа" с магичното число 15/6, което е числото на Магьосника и добрата карма, както и числото 6 на Венера, която е прието да се смята за планета на Любовта. Същото число получаваме и от годината на основаването на българската държава - 681=15/6, както и думите "просветление" и "вяра" на кирилица.
Та както е казал народът: "Господ дал, Господ взел" - всичко си имаме, затова сме страна, макар и малка, но с толкова много енергийни места, с много феномени, врачки, баячки, екстрасенси, всякакви биоенергийни терапевти и т.н., защото сме земя на магьосници и алхимици и ако следваме правилата на "добрата карма" на 15, то успехът ни е в кърпа вързан. Защото 15/6 е и число на семейството 6, и на безусловната любов, на която се учим именно чрез децата и близките си - затова българинът поставя винаги на първо място дома, семейството, децата, строи къщи и държи да има свой собствен дом.
Но 15/6 е и число на чудесата, които "магьосникът" в нас - Любовта и Бог - е в състояние да сътвори и да ни дари с тях! Вие сте магьосникът, вие сте алхимикът на всичко извън и вътре във вас, така че какъв коктейл от чувства, емоции, действия и бездействия ще забъркате, зависи изцяло от всичко това и от любовта, която сте в състояние да изпитате и с която ще подправите вълшебните си житейски коктейли.
Запитване за Духовният код на България, българите и българската азбука според духовната нумерология
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика