ДНК поправката

Обратно към Химия, Биология, Биохимия
Ценa:
Цена:14.00 лв. с ДДС
Каталожен № 310370
Автори:Стоян Чакъров, Георги Русев Издадена 21.09.2011 г.
първо издание
Страници 320
Твърда корица
ISBN 978-954-322-457-9
Цена 14.00 лв.
Представяне на ДНК поправката
Поправката на ДНК е ключов процес в молекулярната биология на клетката, наред с процесите на репликация, транскрипция и транслация. Изучаването на механизмите на този процес и на ролята му на клетъчно, организмово и популационно ниво има както фундаментално значение за медико-биологичната наука, така и практическа стойност за здравеопазването и разбиранията ни за еволюцията. Настоящата монография е първата в страната на тази тема и е една от малкото в световната научна литература. Тя е написана с висок научен професионализъм, но в същото време е четивна. Поради това, книгата ще бъде полезна както за специалисти в областта на медицината, молекулярната и клетъчната биология, генетиката и еволюционната теория, така и за студенти по медицина, биология и химия и за всички интересуващи се от тези проблеми.
Запитване за ДНК поправката
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Химия, Биология, Биохимия