Диагностично-терапевтични манипулации в детската възраст

Обратно към Педиатрия
Стара ценa:
14.00 лв. с ДДС
Ценa:
12.00 лв. с ДДС
Каталожен № 259168
ISBN- 978-954-9431-19-3
Автор: Под ред.на проф.Христо Михов
Издателство:Лакс бук
Година на издаване: 2018
Обем: 247стр.
Корици: Меки
Представяне на Диагностично-терапевтични манипулации в детската възраст
В книгата са описани над 140 диагностично-тера- певтични манипулации и техните особености в детската възраст. За всяка от тях са изложени същността, показа¬нията, противопоказанията, подготовката за извършване¬то, техника на изпълнението, причинете за неуспех, грешки¬те и възможните усложнения, ролята на медицинската сес-тра и поведението на лекаря. По-важните и трудно изпъл¬ними манипулации са онагледени с подходящи прости схеми.
Освен ежедневните манипулации са предложени и някои по-рядко използвани, за които обаче, както медицинс¬ките сестри и акушерки, така и младият лекар, трябва да знаят предварителната подготовка, показанията и проти¬вопоказанията и евентуалните рискове, които носят. Книгата е предназначена за медицински сестри и акушерки, за млади лекари, за лекари на обща практика, но и за лекарите от интензивните отделения и сектори.
Запитване за Диагностично-терапевтични манипулации в детската възраст
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Педиатрия