Гъбични заболявания. Най-добри методи за лечение

Обратно към Популярна медицина
Ценa:
Цена:6.99 лв. с ДДС
Каталожен № 314030
Автор:Татяна Воробьова
Издател:Паритет
Година на издаване: 2010
Брой на страници: 120
Корици: меки
ISBN: 9789549886276
Представяне на Гъбични заболявания. Най-добри методи за лечение
За съжаление ние обръщаме внимание на гъбичното заболяване само тогава, когато забележим, че ноктите са потъмнели и са се покрили с ивички или кожата се излющва, покрива се със ситен обрив. Всички тези външни симптоми са свидетелство за това, че е започнал процесът на инфектиране и са необходими екстренни мерки, за да се предотврати развитието на заболяването.
В тази книга са подбрани най-ефикасните начини за избавяне от гъбичките: най-новите лечебни средства, биодобавки и пробиотици, антимикотични настойки, вани за краката, компреси и разтривания с глина, билкови рецепти, лечение със сол. Известно е, че е много по-лесно да се предотврати заболяването, отколкото, то да се лекува. Именно за това значително място в книгата се отделя на методите за профилактика.
Запитване за Гъбични заболявания. Най-добри методи за лечение
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина