Грижи за болния и сестринска техника

Обратно към Сестринско дело
Стара ценa:
32.00 лв. с ДДС
Ценa:
28.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363009
Автор: Йонко Белоев
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2000
Обем: 546 стр.
Представяне на Грижи за болния и сестринска техника
Учебникът е предназначен за обучението на медицински сестри. Съобразен е с действащите учебни планове и програми по този предмет.В учебника се прави исторически преглед на създаването на сестринската професия, етапите на развитието й, подготовка на медицинските сестри у нас. Изложени са теоретичните и практически знания по общите грижи за болния, лечебното хранене, основната сестринска и оперативна техника, участието на сестрата при подготовката и извършването на лабораторните и други изследвания на болния, ролята й в осъществяването на профилактиката, диспансеризацията и др. В учебника са застъпени в достатъчен обем необходимите съвременни знания по специалните грижи за болния, които бъдещата медицинска сестра трябва да притежава във връзка с клиничното протичане на лечението на най-често срещаните вътрешни, хирургични, нервни, ушно-носно-гърлени, кожни и др. заболявания.
Запитване за Грижи за болния и сестринска техника
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Сестринско дело