Готварство

Обратно към Други
Ценa:
Цена:23.80 лв. с ДДС
Каталожен № 527294
ISBN: 9548496615
Автор: Бауер, Митше
Издателство: Дионис
Година на издаване: 2005
Обем: 319 стр.
Корици: меки
Представяне на Готварство
Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати.
Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм.
До вас, българските ученици и курсисти достига в резултат на сътрудничеството между издателство „Траунер - Линц, Австрия и издателство „Дионис - София.
Богато илюстриран, с добре подбрани теми, разработени на достъпен език, без излишно теоретизиране, учебникът е предназначен в максимална степен да послужи За въвеждане в теорията и практиката на организацията и функционирането на кухнята.
Чрез него вие ще навлезете 6 европейската терминология на професията, ще се подготвите за работа, както в нашата страна, така и в страните от ЕС, ще добиете самочувствие на равноправни европейски колеги.
Запитване за Готварство
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Други