Вътрешни болести. Клиника на вътрешните болести Том 3

Обратно към Вътрешни болести
Ценa:
Цена:40.00 лв. с ДДС
Каталожен № 374025
ISBN: 9546211052
Автор: Чудомир Начев
Издателство: Знание
Обем: 375 стр.
Корици: меки
Представяне на Вътрешни болести. Клиника на вътрешните болести Том 3
Положителна оценка за Учебника по вътрешни болести е обстоятелството, че две години след второто издание все повече се засилва интересът към него. Радостен е фактът, че проявяват интерес не само студенти по медицина, но също и студентите по стоматология и фармация, както и лекарите от цялата страна. Такъв беше и замисълът на авторския колектив - да предостави на българската клинична школа един основен наръчник за познанията в областта на вътрешните болести. Обстоя¬телството, че отделните глави са написани от водещите специалисти на страната, е предпоставка за този успех.
Третото издание беше много внимателно преценено, както в съответствие с динамичността на материята, така и с някои забележки и предложения, направени от отделни читатели.
Мисля, че постигнахме още по-високо ниво на представяне на материята.
Запитване за Вътрешни болести. Клиника на вътрешните болести Том 3
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Вътрешни болести