Вътрешни болести Том 1

Обратно към Вътрешни болести
Стара ценa:
35.00 лв. с ДДС
Ценa:
32.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363079
ISBN: 9548967804
Автор: К. Чернев
Издателство: Арсо
Година на издаване: 2002
Обем: 388 стр.
Представяне на Вътрешни болести Том 1
Специалността Вътрешни болести заема централно място в областта на медицината. Поради това тя граничи с почти всички други клинични области, с епидемиологията, социалната медицина и фундаменталните области на медицината и биологията. Бързото развитие на молекулярната биология, на имунологията и генетиката, доведоха со съществени промени и изясняване на етиологията и патогенезата, както и на клиничните изяви и протичане на редица вътрешни заболявания. Успоредно се въведоха нови диагностични и терапевтични методи. Благодарение на провеждането на добре планирани и контролирани терапевтични проучвания се изясниха високо ефектични схеми на лечение при вътрешни заболявания.В първия том са включени редица раздели, засягащи гранични болести и проблеми, свързани с вътрешните заболявания. Напред е изтелген разделът за кръвта и кръвните заболявания, като важен раздел, играещ роля в хуморалната регулация на целия организъм. Останалите раздели включват: Методи за диагностика, някои принципи на терапията, основни принципи на онкологията, механизми на имунообусловените вътрешни болести, автоимунитет и автоимунни болести, имунодефицитни болести, синдром на HIV, болести на кръвта, болести на дихателната система, алергология, Предназначен е както за студенти медици, така и за общопрактикуващите лекари и специалистите по вътрешни болести.
Запитване за Вътрешни болести Том 1
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Вътрешни болести