Чудеса от небето

Обратно към Езотерика
Стара ценa:
6.99 лв. с ДДС
Ценa:
6.30 лв. с ДДС
Каталожен № 3531115
ISBN: 9789544748227
Автор: Кристи Уилсън Бийм
Издател: Кибеа
Издадена: 2018
Брой страници: 199
Корица: Мекa
Представяне на Чудеса от небето
Вълнуваща действителна история за силата на любовта и вярата, дълбоко затрогваща и заредена с надежда. Малката Анабел Бийм страда от нелечимо храносмилателно разстройство, заради което периодично постъпва в болница, измъчвана от нетърпима болка. Веднъж, когато се чувства добре и играе навън със сестрите си, тя пада в кухия десетметров ствол на стара черна топола. Такъв инцидент би трябвало да причини тежки наранявания и дори смърт. Но докато спасителните екипи се опитват да стигнат до Анабел, тя има близко до смъртта преживяване, след което лекарите с изумление установяват, че е невредима и болестта й е излекувана. През 2016 година по книгата е създаден едноименен филм с участието на Дженифър Гарнър, Куин Латифа, Мартин Хендерсън и Еухенио Дербес.
Запитване за Чудеса от небето
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Езотерика