Бъди с характер. Социониката - науката за личността и характера

Обратно към Приложна психология
Стара ценa:
13.99 лв. с ДДС
Ценa:
12.59 лв. с ДДС
Каталожен № 314201
ISBN: 9786191530908
Автор:Игор Калинаускас
Издателство:Паритет
Година на издаване: 2015
Обем: 216стр.
Разрер:13x20
Корици: меки
Представяне на Бъди с характер. Социониката - науката за личността и характера
Типът личност (социотипът) не се променя за един ден или за една година. Той е нещо различно от възпитанието, културата и професията на човека. Социониката е наука, която изучава особеностите на личността и характера, психическите различия и взаимоотношенията между хората. Тя учи как по-добре да познаете себе си, да коригирате поведението си, какво да изисквате от хората и какво да очаквате от тях. С кого можете да си поговорите сърдечно, с кого не си струва да разговаряте и от кого да стоите по-далеч.
Сократ така и не могъл да си отговори на въпроса: какъв приятел е по-добре да имам - този, с когото най-много си приличам, или онзи, от когото най-много се различавам.
Познавайки социониката, ще можете да преценявате с кого да работите, с кого да бъдете приятел и кого да изберете за спътник в живота си. Нейните последоветели смятат, че взаимоотношенията между хората могат да се прогнозират. Днес тя се прилага в различни области на живота.
Запитване за Бъди с характер. Социониката - науката за личността и характера
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Приложна психология