Брейн-Тренинг: Как да накараме мозъка си да работи на 100%

Обратно към Приложна психология
Стара ценa:
9.98 лв. с ДДС
Ценa:
8.98 лв. с ДДС
Каталожен № 314123
ISBN:9786191530755
Автор:Алексей Шувалов
Издател: Паритет
Година на издаване: 2015
Брой на страници: 156
Рзмер:20/13см
Корици: мека
Представяне на Брейн-Тренинг: Как да накараме мозъка си да работи на 100%
Паметта на всеки човек е уникална. Нейното състояние е показател за качеството на мисловните му процеси и на живота му. Лишен от нея, той губи своето Аз, своята неповторима личност. Но кой не е бил подвеждан от паметта си и не е ставал жертва на капризите й? За съжаление, с годините тя се променя и все повече отслабва. Има ли начин да се спре влошаването й?
В тази книга може да намерите всичко, което ви вълнува относно паметта. И най-вече защо отслабва тя и може ли да се спре този процес? За наша радост, съществуват куп начини за тренирането и подобряването й. В наша помощ е науката мнемоника, което ще рече „изкуство и техника за запаметяване“. Но трябва да бъдем наясно какво представлява паметта и как функционира, да помним, че специалните упражнения за тренирането й действат само в комплекс и изискват упоритост и постоянство. Книгата е адресирана към всички, които искат за се грижат за качеството на своята памет независимо от възрастта си.
Запитване за Брейн-Тренинг: Как да накараме мозъка си да работи на 100%
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Приложна психология