Болести на кръвоносните съдове

Обратно към Популярна медицина
Ценa:
Цена:6.99 лв. с ДДС
Каталожен № 314067
Автор:Д-р Антоанета Докова
Издател: Паритет
Година на издаване: 2010
Брой на страници: 128
Корици: меки
ISBN: 9789549886443
Представяне на Болести на кръвоносните съдове
Човешкият организъм е уникална система. Той може да се противопостави на всякакви заболявания. Продължителността на работа на органите и на системите на тялото наистина е фантастична. Черният дроб може да функционира нормално повече от 500 години. Аналогични са възможностите и на другите вътрешни органи. Но за 50–60 години човек се докарва до състояние, в което лекарствата стават жизненонеобходими.
Но и при най-тежките заболявания организмът все пак има шанс за възстановяване. Само трябва да му се помогне. А за това е много важно човек да се научи да се вслушва в сигналите на вътрешните органи, да разбира езика на своето тяло, да помага на организма да се бори с болестите. В книгата са предложени нетрадиционни начини за оказване на бърза самопомощ.
Опитът на хиляди хора, овладели тази практика, показва, че болните получават възможност да възвърнат здравето си, а здравите – да предотвратят заболяванията и да забавят стареенето. Системните и последователни действия ще помогнат на човек да върне загубената бодрост и радостта от живота, ще активизират вътрешните резерви и той ще се зареди отново с енергия и ще се научи да помага и на другите.
Запитване за Болести на кръвоносните съдове
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина