Биомеханична восъчна техника

Обратно към Стоматология
Ценa:
Цена:20.00 лв. с ДДС
Каталожен № 527980
Автор:Г. Тодоров; А. Влахова; Хр. Кисов
Изд.:Непрекъснато усъвършенстване ЕООД
2013год.
Стр: 76
Корици: меки
ISBN: 9789549230093
Представяне на Биомеханична восъчна техника
Тази книга е предназначена за обучение на студенти по дентална медицина и зъботехника, с цел усвояване на една от техниките на възходящия восъчен моделаж. Представена е т.нар. биомеханична восъчна техника, създадена през 1987 г. от M.H. Polz. В исторически план са споменати някои от основните аспекти в развитието на съвременната гнатология и оклузодонтия. Описани са инструментите, материалите за практическа работа и подробно е разгледан всеки един етап от биомеханичния възходящ восъчен моделаж на горен и долен първи молар върху фантомни гипсови модели. Маркирани са основните оклузални анатомични особености на моделираните зъби. Книгата е илюстрирана с детайлни цветни снимки с цел по-добро представяне и разбиране на описаната техника. За улеснение на теоретичната самоподготовка на студентите е добавен речник на използваните термини.
Запитване за Биомеханична восъчна техника
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Стоматология