Биология и здравно образование за 10. клас, задължителна подготовка

Обратно към Кандидатстудентска литература
Ценa:
Цена:10.00 с ДДС
Каталожен № 3451173
ISBN:9789540110554
Автор:Петър Попов, Василий Ишев, Павел Ангелов
Издател:Просвета
Година на издаване: 2012
Брой на страници:80
Корици: мека
Представяне на Биология и здравно образование за 10. клас, задължителна подготовка
Биология и здравно образование за 10. клас, задължителна подготовка е написан в съответствие с държавните образователни изисквания и новата учебна програма, утвърдени от МОН. Учебникът съдържа разделите: Многоклетъчен организъм (мезосистема –структура и процеси), Биологична еволюция и Наблюдения, експерименти и изследвания. Включеният материал е не само научно издържан и богато илюстриран, но и подкрепен с достатъчно примери. Това допринася за по-лесното му усвояване и за изграждането на солидна биологична и здравна култура. Самостоятелната работа и възможността за самоконтрол и самооценка на усвоените знания са гарантирани от намиращите се в края на учебника въпроси, тестови задачи и терминологичен речник. Учебникът е подходящ както за подготовка за зрелостен изпит, така и за успешно представяне на кандидатстудентски конкурс.
Запитване за Биология и здравно образование за 10. клас, задължителна подготовка
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Кандидатстудентска литература