АЮРВЕДА. Принципи за хармонизиране на тялото, душата и съзнанието

Обратно към Приложна психология
Стара ценa:
13.99 лв. с ДДС
Ценa:
12.59 лв. с ДДС
Каталожен № 314150
ISBN: 9786191530328
Автор: Сан Лайт
Издателство:Паритет
Издадена:2015год.
Корица:мека
Обем: 233 стр.
Представяне на АЮРВЕДА. Принципи за хармонизиране на тялото, душата и съзнанието
Здравето е нашето естествено състояние. Но организмът ни непрекъснато е подложен на атаката на милиони бактерии, вируси и алергени, които заедно със стреса, напрегнатия живот и умората го отслабват и разболяват. Основната цел на Аюрведа е постигането на съвършено здраве за отделния човек, обществото и околната среда. Но не може да има физическо здраве без психическо и обратно. Ето защо същността на Аюрведа - това са принципите за хармонизиране на тялото, душата и съзнанието. В основата й са залегнали опитът, рецептите и упражненията, практикувани и утвърдени от много поколения. Това е добре обмислена система за поддържане на естествения баланс между ума и тялото и може да се приложи за всяко живо същество, защото е истинска наука за живота. Аюрведа не е медицина и не е философия - тя е начин на живот, който прави човека млад, бодър и щастлив.
Запитване за АЮРВЕДА. Принципи за хармонизиране на тялото, душата и съзнанието
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Приложна психология