Атлас по ултразвукова диагностика

Обратно към Рентгенология и Ехография
Ценa:
Цена:110.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363140
ISBN: 9344202396
Автор: Под ред. на Валери Чакърски
Издателство: Медицина и физкултура
Година на издаване: 2004
Представяне на Атлас по ултразвукова диагностика
Новото издание на атласа по абдоминална ехография включва всички новости, появили се досега в ехографската диагностика, като тепърва ще добиват известност и приложение у нас. Във връзка с това всички глави са преработени и допълнени, илюстративният материал е напълно обновен и разширен, голяма част от снимките са дигитални. Главата за физика на ултразвука и ехографска апаратура се представя за първи път. Главата за Доплер, също е уникална с информацията, която ще се получи от нея. Включени са и допълнителни глави за око и слюнчени жлези, с което атласът става напълни многофункционален и отговаря на нуждите на много по-широк кръг специалисти. За по-голяма пълнота и повишаване на качеството, авторите са подпомогнати с материали от водещи фирми, производители на ехографски апарати ALOKA, Toshiba, Swibo, Philips, Krets.
Запитване за Атлас по ултразвукова диагностика
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Рентгенология и Ехография