Антропология. Наръчник за медици, стоматолози и биолози

Обратно към Медицина
Ценa:
Каталожен № 5272210
ISBN:9789543271054
Автор: Йордан Ал. Йорданов
Издателство: Брифон
Година на издаване: 2017
Обем: 304стр.
Размери: 16x23
Корици: меки
Описание
ISBN:9789543271054
Автор: Йордан Ал. Йорданов
Издателство: Брифон
Година на издаване: 2017
Обем: 304стр.
Размери: 16x23
Корици: меки
Характеристики на артикула
Книгата представя в систематизиран вид основните антропологични методи и естеството на получените чрез тях данни. Посочени са възможностите на приложението им в профилактиката и диагностиката на различни болести в медицинската и стоматологичната практика, а така също и в интердисциплинарни и комплексни изследвания. Информацията е представена в кратка форма, така че да може да бъде използвана рационално. Текстът е онагледен с утвърдените в антропологията фигури, скали и еталони.
Книгата запълва съществуващата празнина в българската книжнина и е в помощ при обучението на студентите и работата на медиците и стоматолозите. Тя може да се използва и от студенти по биология, археология, биомеханика и от широк кръг специалисти, които се интересуват от подобни проблеми.
Запитване за Антропология. Наръчник за медици, стоматолози и биолози
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Медицина