17.12.7313  Начало     Речници - каталог     Речници     Английско-български и българско-английски речник. Строителство и архитектура

Английско-български и българско-английски речник. Строителство и архитектура

Английско-български и българско-английски речник. Строителство и архитектура
Ценa за : 25.00 лв.
Статус: нов
Каталог книги:

Речници

Кат. №: 356072
На склад: [Да]
 
Представяне

ISBN: 9789540306889
Автор: М. Василева, Л. Иванов
Издателство: Техника
Година на издаване: 2009
Обем: 768 стр.
Корици: твърди

Настоящият речник е предназначен за широк кръг специалисти по строителство, архитектура и геодезия - научни работници, преподаватели, студенти, инженери, строители, архитекти, геодезисти, преводачи и т. н., на които е необходимо да ползват английска литература по специалността си или английски език в практиката си.
Речникът съдържа термини и терминологични съчетания от областите: архитектура, строително инженерство (промишлено и гражданско строителство, включително строителна техника и строителни материали, както и пътно и железопътно строителство), хидроинженерство (хидротехническо строителство, хидромелиоративно строителство и водоснабдяване и канализация) и геодезия (геодезия, фотограметрия и картография).
В речника са включени и някои термини от математиката, физиката, химията, геологията, машиностроенето и електротехниката, които имат връзка и с инженерно-строителните специалности.

Друга литература от Речници 

Кулинарен речник

Кулинарен речник


19.90 лв. с ДДС