Английско-български и българско-английски речник. Строителство и архитектура

Обратно към Речници
Ценa:
Цена:25.00 лв. с ДДС
Каталожен № 356072
ISBN: 9789540306889
Автор: М. Василева, Л. Иванов
Издателство: Техника
Година на издаване: 2009
Обем: 768 стр.
Корици: твърди
Описание
ISBN: 9789540306889
Автор: М. Василева, Л. Иванов
Издателство: Техника
Година на издаване: 2009
Обем: 768 стр.
Корици: твърди
Характеристики на артикула
Настоящият речник е предназначен за широк кръг специалисти по строителство, архитектура и геодезия - научни работници, преподаватели, студенти, инженери, строители, архитекти, геодезисти, преводачи и т. н., на които е необходимо да ползват английска литература по специалността си или английски език в практиката си.
Речникът съдържа термини и терминологични съчетания от областите: архитектура, строително инженерство (промишлено и гражданско строителство, включително строителна техника и строителни материали, както и пътно и железопътно строителство), хидроинженерство (хидротехническо строителство, хидромелиоративно строителство и водоснабдяване и канализация) и геодезия (геодезия, фотограметрия и картография).
В речника са включени и някои термини от математиката, физиката, химията, геологията, машиностроенето и електротехниката, които имат връзка и с инженерно-строителните специалности.
Запитване за Английско-български и българско-английски речник. Строителство и архитектура
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Речници