Английският в Windows и Microsoft Office

Обратно към Речници
Стара ценa:
15.00 лв. с ДДС
Ценa:
10.00 лв. с ДДС
Каталожен № 356052
ISBN: 9540305470
Автор: Емануил Джераси
Издателство: Техника
Година на издаване: 2004
Обем: 207 стр.
Корици: меки
Описание
ISBN: 9540305470
Автор: Емануил Джераси
Издателство: Техника
Година на издаване: 2004
Обем: 207 стр.
Корици: меки
Характеристики на артикула
Ако имате затруднения с английския език при работа с Windows и програмите Word, Excel, Access или Power Point от пакета Microsoft Office, тази книга е за вас. В нея има английско-български реч¬ник, съдържащ всички думи, които могат да се срещнат в прозорците, менютата, съобщенията и помощната информация (Help) на тези програми. Същите думи участват и в българско-английския речник. Той ще ви бъде полезен, когато искате да изпълните някаква операция или да прочетете обясненията за нея в Help, но не знаете английското й наименование.
С помощта на тези два речника работата с менютата и диалоговите прозорци, както и търсенето и ползването на информация от справочника Help вече няма да са проблем за вас. Ще отпаднат и проблемите със съобщенията, които получавате на екрана, защото преводите на най-често срещаните от тях се съдържат в речника на съобщенията. А в края на книгата ще намерите кратък граматически справочник, който припомня основните правила от английската граматика и ще ви помага да определяте основните форми на думите, за да ги търсите в речниците.
Запитване за Английският в Windows и Microsoft Office
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Речници