Анатомия на човека

Обратно към Анатомия и Физиология
Ценa:
Цена:60.00 лв. с ДДС
Каталожен № 363262
ISBN:978-619-197-012-4
Автор:Вл.Овчаров,В.Ванков
Издателство: Арсо
Година на издаване:2018
Обем:944 стр.
Корици: твърда
Представяне на Анатомия на човека
Четиринадесетото издание на учебника по анатомия за студенти по медицина и дентална медицина е допълнено с нова информация, в сравнение с предишното тринадесето издание от 2016 г. Някои глави в учебника са променени, като е добавена нова съвременна информация. Премахнати са някои технически неточности. Новата информация е резултат на съвременното развитие на науката за човешкото тяло. Корегирани са някои неточности. Надявам се, че новото издание на Анатомия на човека ще бъде съвременен източник на познание за студентите по медицинса и дентална медицина както и за специализиращите лекари и дентални медици, а също така и за студенти от други специалности в областта на медицината и биологията, както и за всички, които се интересуват от строежа на човешкото тяло.

Юли 2018 София Академик Владимир Овчаров
Запитване за Анатомия на човека
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Анатомия и Физиология